Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για το φρικτό έγκλημα στον Πύργο

Ενώπιον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο συλληφθέντες για το φρικτό έγκλημα στον Πύργο Ηλείας, με θύμα έναν 30χρονο από το Πακιστάν τον...

Ενώπιον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα οι δύο συλληφθέντες για το φρικτό έγκλημα στον Πύργο Ηλείας, με θύμα έναν 30χρονο από το Πακιστάν τον οποίο σκότωσαν, τεμάχισαν και έθαψαν.
Η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο εργοδότης του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του στην Ασφάλεια Πύργου, στις 21 Μαρτίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, την προηγούμενη ημέρα ο ένας από τους συλληφθέντες, ένας 27χρονος επίσης από το Πακιστάν, κάλεσε στο σπίτι του στον Πύργο τον 30χρονο και για άγνωστους ακόμα λόγους του επιτέθηκε με μαχαίρι στον αυχένα και τον σκότωσε.
Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός 19χρονου ομοεθνή του που αναζητείται, έκοψαν τη σορό του θύματος με μαχαίρι και γεωργικό εργαλείο σε τέσσερα κομμάτια, την τύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν σε βαλίτσα και μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα που επίσης συνελήφθη τη μετέφεραν και την έθαψαν σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυο δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία καθώς είχαν ανοίξει τον λάκκο στον οποίο έριξαν το διαμελισμένο σώμα από τις 9 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.