Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοκ στη Συρία: Καμικάζι χτύπησε λεωφορεία με αμάχους - Δεκάδες οι νεκροί

Νέο μακελειό σήμερα στην Συρία, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε σταθμό λεωφορείων, όπου δεκ...

Νέο μακελειό σήμερα στην Συρία, όταν βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο σε σταθμό λεωφορείων, όπου δεκάδες άμαχοι περίμεναν να επιβιβαστούν και να εγκαταλείψουν το Χαλέπι. Η συριακή κρατική τηλεόραση κάνει λόγο για 70 νεκρούς και δεκάδες ακόμα τραυματίες. 
Σύμφωνα με το Reuters η έκρηξη έγινε στα περίχωρα του Χαλεπίου, την ώρα που γίνεται προσπάθεια εφαρμογής συμφωνίας για ανταλλαγή κατοίκων, μεταξύ των ανταρτών και του στρατού της Συρίας.
Όπως έγινε γνωστό τα λεωφορεία μετέφεραν τους κατοίκους από δύο χωριά που εκκενώνονταν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν πολλοί νεκροί. Τα λεωφορεία μετέφεραν σιίτες που είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους και υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής κατοίκων με τους αντάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.