Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σύγχρονοι χώροι υγιεινής (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε χρήση των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Καλαβρύτων οι νέες τουαλέτες, που κατασκευάσθηκαν με χρημα...

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε χρήση των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου Καλαβρύτων οι νέες τουαλέτες, που κατασκευάσθηκαν με χρηματοδότηση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων, συνολικού κόστους 15.000,00 ευρώ, περίπου.
Οι νέες τουαλέτες, δύο αγοριών, δύο κοριτσιών και μία για άτομα με ειδικές ανάγκες, είναι σύγχρονες και πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις – προδιαγραφές, που προβλέπει η νομοθεσία για μαθητές σχολείων.
Θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μαθητών – μαθητριών του Γυμνασίου, που μέχρι τώρα αναγκάζονταν να διασχίζουν όλο το προαύλιο, εκτιθέμενοι στις καιρικές συνθήκες του χειμώνα, προκειμένου να εξυπηρετούνται από τις αντίστοιχες τουαλέτες του Λυκείου - ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, με ότι αυτό συνεπάγεται παιδαγωγικά.
Είναι το τρίτο έργο που πραγματοποιείται και που αφορά την υγιεινή των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας, αφού πριν δύο χρόνια κατασκευάσθηκαν νέες τουαλέτες στο Λύκειο Δάφνης, ενώ εκσυγχρονίστηκαν και οι υπάρχουσες στο Γυμνάσιο Δάφνης.
Έχει δρομολογηθεί, επίσης η διαδικασία της κατασκευής τουαλετών στο Γυμνάσιο – Λύκειο Κλειτορίας, με τη στήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας. Οι υπάρχουσες τουαλέτες βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων από τους χώρους διδασκαλίας των μαθητών και με απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής. Ελπίζουμε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να είναι έτοιμες προς λειτουργία.    






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.