HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρόμος στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης (BINTEO)

Έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης και υπάρχουν θύματα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, η...

Έκρηξη σημειώθηκε στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης και υπάρχουν θύματα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, η έκρηξη σημειώθηκε στον σταθμό Σενάγια Πλόσαντ, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ έχει γεμίσει πυκνούς καπνούς.
Τουλάχιστον τρεις σταθμοί του Μετρό της Αγίας Πετρούπολης έχουν κλείσει μετά την έκρηξη, ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 10 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες.
Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ανεβάζουν αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο, οι οποίες δείχνουν εικόνες καταστροφής και αρκετούς τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν τοποθετημένος μέσα σε βαγόνι. Αυτό το σενάριο εξηγεί και την εικόνα του κυριολεκτικά διαλυμένου τρένου που δείχνουν οι εικόνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.