Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πάτρα: Έκρυβε 15 κιλά κάνναβης μέσα σε βαρέλι

Συνελήφθη, χθες (14-4-2017) το απόγευμα, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 35χρονος υπήκοος Α...

Συνελήφθη, χθες (14-4-2017) το απόγευμα, στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών.
Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί κατά το προανακριτικό τους έργο.
Ειδικότερα, ο 32χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο, από περιοχή των Ιωαννίνων στην Πάτρα, δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους δεκαπέντε κιλών.
Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη σε ερημική τοποθεσία στο Πλατάνι Πατρών, όπου τοποθέτησε τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε πλαστικό βαρέλι, το οποίο απέκρυψε κάτω από θάμνους.
Ο δράστης λάμβανε ιδιαίτερες προφυλάξεις, τοποθετώντας τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε αεροστεγείς συσκευασίες, προκειμένου να μην αναδύεται η οσμή τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.