HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στιγμές εθνικής υπερηφάνειας στην κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των Καλαβρύτων

Στον ιστορικό και ειδυλλιακό λόφο του Προφήτη Ηλία, έναντι της Μονής της Αγίας Λαύρας, υψώνεται επιβλητικό το «Ηρώο της Ελευθερίας», το ...

Στον ιστορικό και ειδυλλιακό λόφο του Προφήτη Ηλία, έναντι της Μονής της Αγίας Λαύρας, υψώνεται επιβλητικό το «Ηρώο της Ελευθερίας», το Πανελλήνιο Ηρώο των Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821, σύμβολο της Εθνικής Ανεξαρτησίας των Ελλήνων από τον Τουρκικό Ζυγό. Εκεί χθες, ανήμερα της Εθνικής εορτής έγινε η κατάθεση Στεφάνων σε ένδειξη τιμής στους αγωνιστές της εθνεγερσίας του 1821. Συγκινητική ηταν η κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων, που με πολύ σεβασμό στάθηκαν μπροστά στο μνημείο, αντίκρισαν το μνημείο με το αγνό τους βλέμμα και έδειξαν σε όλους μας οτι ο τόπος μας έχει συνέχεια...  
Σταφάνια ακόμα κατέθεσαν, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κασίμης, το ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής Αχαΐας κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο Βουλευτής Ν.Δ. και πρώην Πρύτανης κ. Φορτσάκης. ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο εκπρόσωπος των απογόνων αγωνιστών του 21 κ. Πετιμεζάς, ο απόγονος της οικογένειας Ζαϊμέων κ. Ανρέας Ζαΐμης τ. υπουργός, ο Πρόξενος της Αυστρίας,  ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Γιαννάκης, ο Υποδιοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κ. Βασιλόπουλος, ο Υποδιοικητής του ΚΕΤΧ Πάτρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης και ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. Το "Ποτάμι" αντι στεφάνου κατεθεσε χρηματικό ποσό στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού  Ολοκαυτώματος.
Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων, ενώ άγημα του στρατού και της αεροπορίας απέδωσε τιμές.
   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.