HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

CHAMPIONS LEAGUE: "Κυρία" η Γιούβε - Πέρασε η Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυρία αποδείχθηκε η Γιουβέντους στο ραντεβού της με τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επικρατώντας εύκολα με 1-0 επί της ...

Κυρία αποδείχθηκε η Γιουβέντους στο ραντεβού της με τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επικρατώντας εύκολα με 1-0 επί της πόρτο στο Τορίνο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά στο γήπεδο με ξεκάθαρο στόχο να πιέσουν και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα κλείδωνε την πρόκριση με τον Ντιμπάλα ωστόσο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό.
Η Γιουβέντους ήλεγχε το παιχνίδι σε όλη την διάρκειά του και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 41ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα. Το πέναλτι χρεώθηκε στον Μάξι Περέιρα ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση ντύθηκε... τερματοφύλακας και απέκρουσε με τα χέρια το πλασέ του Ιγκουαίν, βλέποντας φυσικά την κόκκινη κάρτα και κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την πρόκριση των «δράκων».
Η επανάληψη πλέον ήταν τυπική διαδικασία καθώς η Πόρτο έψαχνε τρία γκολ αγωνιζόμενη με παίχτη λιγότερο με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να φτάνουν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 49' όταν ο Σοάρες έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ όντας ολομόναχος.
Απο εκεί και έπειτα η Γιουβέντους ήλεγξε σε απόλυτο βαθμό τον ρυθμό του παιχνιδιού μέχρι και την λήξη φτάνοντας μάλιστα αρκετές φορές κοντά στο 2-0 με χαρακτηριστικότερες ευκαρίες εκείνες του 59' και του 66', όταν Μπιέλτσα και Ιγκουαίν αντίστοιχα δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια ήρεμη πρόκριση, όπως αναμενόταν άλλωστε μετά και από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία, ενώ η Πόρτο φεύγει από την Ιταλία σίγουρα δυσαρεστημένη αφού οι όποιες ελπίδες για πρόκριση έσβησαν στο 41ο λεπτό και στην φάση της αποβολής του Μάξι Περέιρα.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντάνι Άλβες, Μπονούτσι, Μπενατιά, Άλεξ Σάντρο, Μαρκίζιο, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν
Πόρτο: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Μαρκάνο, Φελίπε, Λαγιούν, Ντανίλο Περέιρα, Αντρέ Αντρέ, Όλιβερ Τόρες, Μπραχίμι, Αντρέ Σίλβα, Σοάρες


Ακόμα ένας άθλος για την Λέστερ!
Ακόμα ένας άθλος για την Λέστερ! Οι «αλεπούδες» συνέχισαν την εντυπωσιακή τους φετινή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, καταφέρνοντας κάτι που ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος τους δεν θα μπορούσε να φανταστεί στην αρχή της σεζόν. Την πρόκριση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η ομάδα του Γκρεγκ Σέξπιρ, ο οποίος πήρε τα ηνία από τον Κλαούντιο Ρανιέρι μέχρι το τέλος της σεζόν, κατάφερε να «υποτάξει» την σαφώς πιο έμπειρη Σεβίλλη νικώντας την με 2-0 και πλέον το αγγλικό «εξπρές» μοιάζει ασταμάτητο.
Στα του αγώνα η Σεβίλλη ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο ματς στο 4'  αλλά το σουτ του Νασρί μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Σμάιχελ. Η Λέστερ σταδιακά ισορρόπησε τον αγώνα και παίζοντας με φοβερό πάθος τελικά κατάφερε να ανοιξει το σκορ με πλασέ του Μόργκαν στο 27'. Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους παίχτες της Λέστερ οι οποίοι ήλεγξαν τον αγώνα μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Σαμπάολι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 53' όταν το σουτ του Εσκουδέρο βρήκε στο δοκάρι με την Λέστερ ωστόσο να διπλασιάζει τα τέρματα της μόλις ένα λεπτό αργότερα στο 54' με σουτ του Ολμπράιτον!
Το γκολ αυτό έβαζε δύσκολα στους Σεβιγιάνους οι οποίοι πλέον με γκολ έστελναν το παιχνίδι στην παράταση. Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν μάλιστα μετά και την αποβολή του Νασρί με δεύτερη κίτρινη στο 74' στην αψιμαχία που είχε με τον Βάρντι.
Η Σεβίλλη όμως παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο είχε την ευκαιρία να πετύχει το πολυπόθητο γκολ πέντε λεπτά αργότερα με το πέναλτι που κέρδισε στο 79' ο Βιτόλο από τον Σμάιχελ.
Ο Δανός κίπερ όμως που ήταν καταπληκτικός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επιβεβαίωσε πως ήταν ήρωας της βραδιάς και απέκρουσε την εκτέλεση του Ενζονζί, κρατώντας το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ, με την αγγλική ομάδα να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση! 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουξ, Ντινκουότερ, Εντιντί, Ολμπράιτον, Μαχρέζ, Οκαζάκι, Βάρντι
Σεβίλλη: Ρίκο, Μερκάδο, Παρέχα, Ραμί, Σαράμπια, Ιμπόρα, Ενζονζί, Εσκουδέρο, Βιτόλο, Νασρί, Μπεν Γεντέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.