HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τέσσερις γυναίκες διέρρηξαν υπεραγορά και κινηματογραφική ληστεία σε βενζινάδικο

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (9,7) γραμμαρίων.

Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών γυναικών για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Οβρυά Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαπές γυναίκες ηλικίας από 17 έως 39 ετών, οι οποίες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν αποθήκη υπεραγοράς τροφίμων κι επιχείρησαν να αφαιρέσουν διάφορα προϊόντα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος διέρρηξε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή. Ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την πράξη του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή. Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατέσχεσαν ένα τμήμα σύρματος μήκους 25 εκατοστών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο δραστών (άνδρας – γυναίκα), διότι χθες το βράδυ μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, όπου η γυναίκα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και με την απειλή όπλου (πιστόλι) αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (270) ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τον συνεργό της.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 31χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.