HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και τώρα τα πλέι οφ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν καιγόταν για να πάρει και τη νίκη κι αυτό φάνηκε από τη διαχείριση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο κι έτ...

Ο Ολυμπιακός δεν καιγόταν για να πάρει και τη νίκη κι αυτό φάνηκε από τη διαχείριση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι οι Πειραιώτες έφυγαν με μια ανώδυνη ήττα από την Κωνσταντινούπολη, με την Εφές να επικρατεί 77-69 για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρά το γεγονός ότι έπαιζε χωρίς τους Λοτζέσκι, Μιλουτίνοφ (έπαιξε για λίγο - τραυματίστηκε πριν τον αγώνα) και Γκριν (τραυματίστηκε λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου), πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τέλους ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο από την Πολη και πλέον υποχώρησε στο 19-10. Στο 17-12 ανέβηκαν οι Τούρκοι.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Τόμας Ερτέλ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, όντας από τους κινητήριους μοχλούς στην επίθεση της Εφές, με τους Χάνεϊκατ (11 πόντους και 11 ριμπάουντ) Πολ (11 πόντους) και Ντάνστον (11 πόντους) να ακολουθούν.
Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» ο Πρίντεζης τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Σπανούλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κάνοντας νταμπλ νταμπλ με 11 πόντους και 10 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 32-28,58-50, 77-69
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Περάσοβιτς): Τόμας 2, Χάνικατ 11 (1), Μπάλμπαϊ, Μπράουν 9, Οσμάν 8, Γκρέιντζερ 7 (2), Ερτέλ 18, Μουτάφ, Πολ 11 (1), Ντάνστον 11.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 5, Μπιρτς 6, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 8 (2), Σπανούλης 11 (1), Γουότερς 5 (1), Αγραβάνης 7 (1), Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 5 (1), Μάντζαρης 2, Αθηναίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.