HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Νταβλούρος: Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα όρια της συναίνεσης είναι «τζάμπα μάγκας»

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Η Νέα Δημοκρατία, ως η παράταξη της εθνικής ευθύνης, έβγαλε πολλές φορές τον τόπο από δραματικές και αδιέξ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Η Νέα Δημοκρατία, ως η παράταξη της εθνικής ευθύνης, έβγαλε πολλές φορές τον τόπο από δραματικές και αδιέξοδες καταστάσεις.
Αρχής γενομένης από το 1974, όταν με μπροστάρη τον αείμνηστο Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, εδραίωσε στη χώρα την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την έκανε ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.
Και ήταν πάλι η Νέα Δημοκρατία που έβαλε πλάτη το εφιαλτικό καλοκαίρι του 2015, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα μέλος της ευρωζώνης, την ώρα που είχε φτάσει προ των πυλών της εξόδου απ’ αυτήν, εξαιτίας της ανικανότητας και της καταστροφικής ανευθυνότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  
Όμως, τούτη τη φορά η Νέα Δημοκρατία δεν είναι διατεθειμένη να συναινέσει στη λήψη των σκληρών μέτρων που έπονται για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς ο βαρύτατος λογαριασμός που καλούνται να πληρώσουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι επίσης απόρροια της των παλινωδιών και του τυχοδιωκτισμού της χειρότερης κυβέρνησης που είχε η χώρα στη νεώτερη Ιστορία της.
Για τις οποίες καταστροφικές επιλογές τους, επανειλημμένως η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν, απευθυνόμενη ως φαίνεται εις ώτα μη ακουόντων.
Ως εκ τούτου, και η συναίνεση έχει τα όρια της, ενώ όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ή κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει, είναι «τζάμπα μάγκας».
Μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες, το συντομότερο δυνατό, ώστε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός να στείλει τους λαοπλάνους της ολοκληρωτικής καταστροφής  στα (μη κατασχεμένα) σπίτια τους, δίνοντας παράλληλα στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη σαφή εντολή για την άρση του αδιεξόδου και την ένταξη της πατρίδας μας σε μια αναγεννητική πορεία.
Κι εμείς, για μια ακόμη φορά, θα πράξουμε ως οφείλουμε το καθήκον μας έναντι του τόπου, των παιδιών μας και των επόμενων γενιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.