HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Έβαλε... τρία και αγναντεύει στην κορυφή!

Η Παναχαϊκή νίκησε μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση τον Τσικλητήρα Πύλου με 3-0. Το σκορ "άνοιξε" στο 54’ με τον Φωτάκη να κά...

Η Παναχαϊκή νίκησε μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση τον Τσικλητήρα Πύλου με 3-0.
Το σκορ "άνοιξε" στο 54’ με τον Φωτάκη να κάνει το 1-0, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρνουν να φτάσουν στο γκολ.
Το τέρμα του Φωτάκη έδωσε τα… φώτα στην Παναχαϊκή και έλυσε τα πόδια των «κοκκινόμαυρων», που έφτασαν στο 61’ στο 2-0 με τον Σιαλμά, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελευθεριάδης στο 71’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.
Η Παναχαϊκή έτσι έφτασε σε μία δίκαιη νίκη και πλέον συνεχίζει να καλπάζει προς τον τίτλο, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την άνοδο, χωρίς όμως να έχει κριθεί τίποτα ακόμα.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταρά, Τσαφταρίδη, Πολίμο, Μακρυδημήτρη, Λουμπαρδέα, Γκίνο, Φωτάκη (66’ Μπιτσάκος), Μπουρλάκη, Ελευθεριάδη, Στεργίδη (46’ Σιαλμάς), Σπανός (84' Πολυχρόνης).

Τσικλητήρας Πύλου (Κακαλέτρης): Κόκκαλης, Μανίκος (81’ Μπίζος), Σεντεμέντες, Καραμπάς, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Ρήγας (48’ Γεωργόπουλος), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος (67’ Σβίγκος), Κερμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.