HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Α.Τ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κατατρόπωσε το Αίγιο με 8 γκολ!

Οι Αστυνόμοι των Καλαβρύτων νίκησε το Αίγιο με 8-4 και προχωρά ακάθεκτο προς την κατάκτηση του τουρνουά! Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ...

Οι Αστυνόμοι των Καλαβρύτων νίκησε το Αίγιο με 8-4 και προχωρά ακάθεκτο προς την κατάκτηση του τουρνουά!
Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων συμμετέχει ακόμη μια χρονιά στο τουρνουά 7x7 που διοργανώνει ο ΙΡΑ Αχαΐας στα γήπεδα 'Αθλόπολις' στην Εγλυκάδα Πατρών. Μετά την ήττα (1-7) της 1ης αγωνιστικής απέναντι στην Ασφάλεια Πατρών και το νωθρό ξεκίνημα ακολούθησε η νίκη με το εμφατικό 9-2 απέναντι στην Τροχαία Πατρών για την 2η αγωνιστική συνοδευόμενη από πολύ καλή εμφάνιση.
Την 3η εβδομάδα του τουρνουά η ομάδα των Καλαβρύτων κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της, νικώντας την σκληροτράχηλη ομάδα του Αιγίου. Στο 1ο ημίχρονο υπήρξε ισορροπία στο σκορ (1-1) παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας μας όμως στο 2ο ημίχρονο οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε γκολ και σε συνδυασμό με την διαφορά αντοχών από τις 2 ομάδες όσο περνούσε η ώρα στο ματς οδήγησαν στο τελικό σκορ (8-4).
 Την επόμενη αγωνιστική τα Καλάβρυτα αντιμετωπίζουν το Γ' Α.Τ. Πατρών.
Υπενθυμίζουμε ότι χορηγοί της ομάδας για το 6ο τουρνουά ΙΡΑ Αχαΐας είναι ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων και το ΜΟΝΤΑΝΑ cafe.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.