Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

«Reunion» Νομαρχίας Αχαΐας με πρωτοβουλία Δημήτρη Κατσικόπουλου (ΦΩΤΟ)

Με ιδέα και προτροπή του τέως νομάρχη Δημήτρης Κατσικόπουλος οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της Αχαΐας, την περίοδο του 2003 – 2009, μαζεύτηκα...

Με ιδέα και προτροπή του τέως νομάρχη Δημήτρης Κατσικόπουλος οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της Αχαΐας, την περίοδο του 2003 – 2009, μαζεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Saloon στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα σε ένα εξαιρετικό «Reunion»
Ήταν όλοι εκεί και απ΄όλες τις παρατάξεις και κόμματα και μέσα σε κλίμα  χαλαρό κλίμα, αναπόλησαν την εποχή της Νομαρχίας Αχαΐας και την προσφορά του στον τόπο που καθομολιγία ήταν περίδος δημιουργίας και αποτελεσματικότητας. Όπως τόνισε ο Δημήτρης Κατσικόπουλος αλλά και πολλοί άλλοι, ήταν λάθος επιλογή της κεντρικής εξουσίας να καταργήσει τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Οι πολιτικές κουβέντες αλλά και τα τοπικά προβλήματα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. όλοι μα όλοι ευχαρίστησαν τον κ. Κατσικόπουλο γι αυτήν την πρωτοβουλία και συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντηση και μάλιστα σε σύντομο χρόνο.
Αξίζει α σημειωθεί οτι έγινε ιδιαίτερη αναφορά στους τ. νομαρχιακούς συμβούλους που έχουν φύγει από τη ζωή, δηλαδή τους Χρίστο Φραγκίδη, Κώστα Καραντώνη, Ανδρέα Αβραμόπουλο και Δημήτρη Θεοδωρόπουλο.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.