HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ήττα... μάθημα στο Άργος

Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από τον χαμένο τελικό με Αχαϊκή, δε βρέθηκαν στην καλή τους μέρα στην έδρα του Παναργειακού και ηττήθηκαν με 2-...

Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από τον χαμένο τελικό με Αχαϊκή, δε βρέθηκαν στην καλή τους μέρα στην έδρα του Παναργειακού και ηττήθηκαν με 2-0 σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική.
Λαμπρή εξαίρεση από την Πατρινή ομάδα ο Ηλίας Πολίμος που έκανε ντεμπούτο, έτρεξε και πάλεψε όλο το ματς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που δεν έδειξαν το απαιτούμενο πάθος για το τρίποντο.
Σκόρερ οι Καρέλης και Καλογέρης για τον Παναργειακό, που πήρε μια τεράστια ανάσα στην ουρά.

Παναργειακός (Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης, Βιδάλης, Σιάτρας, Τσασινόπουλος, Ζαχαράκης, Παπουτσής (90’ Φίλης), Καλύβας, Καρέλης (68’ Ραχίμ), Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος (88’ Κουρούμα)

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος (46’ Αργυρόπουλος), Φωτάκης, Μπουρλάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης (68’ Μαστραντωνάκης), Σπανός (46’ Σιαλμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.