Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Ψητά, πίτες, γλυκά και φυσικά βασιλόπιτα σε μια όμορφη εκδήλωση (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η κοπή της πίτας στο όμορφο Αγρίδι Καλαβρύτων. Περίπου 100 άτομα παρευρέθ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, η κοπή της πίτας στο όμορφο Αγρίδι Καλαβρύτων. Περίπου 100 άτομα παρευρέθησαν στο "ΧΑΝΙ" και διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Το μενού περιελάμβανε ψητά, πίτες, γλυκά και φυσικά βασιλόπιτα .
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν εκτός από Αγριδαίοι και φίλοι του χωριού, όπως  δημοτικός σύμβουλος από το Λειβάρτζι, Λεωνίδας ο Βασιλόπουλος, ο Παναγιώτης Πορετσάνος και Νεκτάριος Κυριαζής από το Λεχούρι και πολλοί άλλοι. 
Στη διάρκεια της βραδιάς, οι βραβεύσεις είχαν εκκλησιαστικό χαρακτήρα, αφού βραβεύτηκαν ο επί σειρά ετών ιερέας του χωριού, Χρήστος Παπαντωνόπουλος η Παπα-Χρήστος όπως τον ξέρουμε όλοι και ο Σταύρος Χρυσανθόπουλος η "Ψηλός", για την προσφορά τους στην εκκλησία και την ψαλτική αντίστοιχα.
Οι βασιλόπιτες ήταν δια χειρός της συμπατριώτισσάς μας Παρασκευής Κόγκου
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και εύχεται σε όλους τους Αγριδαίους και του χρόνου να ανταμώσουμε όλοι μαζί και να περάσουμε και πάλι υπέροχα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.