HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Πλατιά χαμόγελα για την εμφάνιση παρά το... "Χ"

Η  Α.Ε. Καλαβρύτων  έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με την  Αναγέννηση Ψαθοπύργου  και πήρε τον πόντο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος γ...

Η Α.Ε. Καλαβρύτων έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου και πήρε τον πόντο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για την συνέχεια. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού η ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένη και εντυπωσίασε ειδικότερα στην επανάληψη.
Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τα βάλουν με την τύχη τους μόνο σε δύο στιγμές όταν και πέτυχαν ισάριθμες φορές τα δοκάρια του τερματοφύλακα Γιάννη Λέση. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για χέρι υπέρ της ομάδας τους που δεν δόθηκε σε μία φάση στο 65’ ενώ έχασαν την καλύτερη τους ευκαιρία περίπου δέκα λεπτά αργότερα όταν ο Ντιούφ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.
Τα Καλάβρυτα σε έναν απολογισμό της αναμέτρησης, μπορούμε να πούμε πως υπερτίμησαν τον αντίπαλο και δεν έπαιξαν από την αρχή της αναμέτρησης με ένταση και δυνατό ρυθμό, κάτι που όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια θα τους είχε χαρίσει το τρίποντο. Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές των Καλαβρύτων τα έδωσαν όλα και ειδικότερα ο Σταματόπουλος που στο ντεμπούτο του, άφησε πολύ θετικές υποσχέσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν: Λέσης, Αλεξόπουλος, Τσαβαλάς, Κανελλόπουλος, Αλευρίτης, Σταματόπουλος (Παναγιωτόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Κουτρουμάνης, Αναγνωστόπουλος (Τζουμάνης), Ντιουφ

Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Αχαΐας (Β’ Όμιλος)
17η Αγωνιστική
Αστέρας Τέμενης – Δρέπανο 1-0 (79′ Δημ. Καλαμαράς)
Καλάβρυτα – Αναγέννηση Ψαθ.  0-0
Αχιλλέας Καμ. – Πάτρα 2005   0-0
Ποσειδώνας Π. – Διακοπτό  3-1 (68′ πεν. Παπαδιονυσίου, 76′, 85′ Καραχανίδης / 87′ Μάγκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.