HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Άπαντες στο πλευρό Πελετίδη

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Δικαστικό μέγαρο Πάτρας η δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που διώκεται ύστερα από μήνυση της Χρ...

Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Δικαστικό μέγαρο Πάτρας η δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που διώκεται ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα μετά από μήνυση του τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Αρβανίτη, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.  Έξω από τα Δικαστήρια πλήθος συγκεντρωμένων για συμπαράσταση προε τον Δήμαρχο Πάτρας. Δημοτικά Συμβούλια, Σωματεία, Φορείς με ψηφίσματα και ανακοινώσεις τους από όλη τη χώρα, αλλά και απλοί άνθρωποι, μεμονωμένα με τις υπογραφές τους, δεν σταματούν να δηλώνουν την στήριξή τους στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.
Δεκάδες είναι ακόμα οι αποφάσεις συμπαράστασης και στήριξης προε τον. κ. Πελτείδη μεταξύ των οποίων αυτή του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και του Δικτύου των Μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.