HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τιμή για τα Καλάβρυτα η φιλοξενία ανήλικων προσφυγόπουλων"

Στο σημερινό (2/2/17) δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της σχεδιαζόμενης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, φιλοξενίας, ασυνόδευτων ...

Στο σημερινό (2/2/17) δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της σχεδιαζόμενης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, φιλοξενίας, ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στο κτίριο του Ε.Ε.Σ. (κτίριο Βουγά, πρώην Πυροσβεστικής). Για το θέμα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων σε ανακοίνωσή του τονίζει:
"Εν όψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων για την φιλοξενία ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων στο κτίριο το Ερυθρού Σταυρού (της πρώην Πυροσβεστικής, κτίριο Βουγά) στα Καλάβρυτα, πιστεύουμε ότι αποτελεί τιμή για την πόλη μας η φιλοξενία ανήλικων παιδιών και ακόμη είναι στοίχημα για την κοινωνία η πλήρης ενσωμάτωσή τους για όσο διάστημα αυτά φιλοξενηθούν. Το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που έχει αρχίσει να στοιχειώνει, αποκτά πάλι λόγο ύπαρξης και εκπληρώνει για άλλη μια φορά τους σκοπούς του δωρητή του. Τα Καλάβρυτα, η Μαρτυρική πόλη που έχει βιώσει τον πόλεμο και την ορφάνια οφείλει να συμπαρασταθεί έμπρακτα στα σημερινά θύματα του πολέμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.