Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΔΕ: Για έργα προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία να διατεθεί το 20% του ΕΣΠΑ

Να αξιοποιηθεί το 20% του τρέχοντος ΕΣΠΑ σε υποδομές που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, ζητεί η ΚΕΔΕ. Τη σ...

Να αξιοποιηθεί το 20% του τρέχοντος ΕΣΠΑ σε υποδομές που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, ζητεί η ΚΕΔΕ.
Τη σχετική πρόταση κατέθεσε ο πρόεδρός της, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και κάλεσε την κυβέρνηση να την υιοθετήσει.
«Επιβάλλεται να υπάρξει κεντρικός σχεδιασμός από την κυβέρνηση, αλλά και ευρεία κομματική συναίνεση προκειμένου να ληφθεί μέριμνα για τη χρηματοδότηση έργων υποδομής που θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, μέσω των περιφερειακών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων» είπε και πρόσθεσε: «η τοπική αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως έχει τη βούληση να σκύψει πάνω από τα προβλήματα των ατόμων με κινητική αναπηρία. Πρέπει όμως να της δοθούν και οι σχετικές αρμοδιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.