HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αντετοκούνμπο: Όχι παιδιά, δεν βάζουμε υπογραφή στη σημαία μας (video)

Το παιχνίδι των Μπακς στη Νέα Υόρκη με έναν συναρπαστικό και πάλι Γιάννη που χάρισε την νίκη στην ομάδα του με καλάθι στην εκπνοή. Ο Γιά...

Το παιχνίδι των Μπακς στη Νέα Υόρκη με έναν συναρπαστικό και πάλι Γιάννη που χάρισε την νίκη στην ομάδα του με καλάθι στην εκπνοή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φεύγει από το γήπεδο. Στον χώρο του πάρκινγκ όμως πριν μπει στο πούλμαν της ομάδας με προορισμό το αεροδρόμιο αρκετοί Έλληνες που ζουν στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ τον περιμένουν. 
Μόλις τον βλέπουν τον αποθεώνουν και του ζητούν αυτόγραφα. Ο Γιάννης θα αρνηθεί μόνο σε έναν ο οποίος κρατώντας μια ελληνική σημαία του ζητά να υπογράψει επάνω της. «Οχι παιδιά, δεν βάζουμε υπογραφή στη σημαία μας», απάντησε ευγενικά ο Έλληνας άσος, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στο σύμβολο μας και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά οτι ειναι πολύ πάνω από τους διάφορους... ελληνάρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.