HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ferrari F40 τα... βάζει με τα χιόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ferrari F40 –η οποία βγήκε στην παραγωγή το 1987- εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα supercars στον πλανήτη. Τι μπορεί να σ...

Η Ferrari F40 –η οποία βγήκε στην παραγωγή το 1987- εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα supercars στον πλανήτη. Τι μπορεί να συμβεί λοιπόν όταν παίρνεις το θρυλικό ιταλικό supercar σε μια τρελή περιπέτεια στο Ryuoo Ski Park της Ιαπωνίας;
Με αλυσίδες για να μπορεί να αντιμετωπίσει το τερέν και με πολύ “σημαντικό” εξοπλισμό στην οροφή (δεν έχει χώρο για βαλίτσες) δες τι έγινε όταν βγήκε η F40 πάνω στο χιόνι.
Ατελείωτο ντριφτάρισμα στη φιδίσια διαδρομή, πλάνα εντυπωσιακά στο φως της ημέρας, αλλά και υπό το φως των κίτρινων προβολέων τη νύχτα, συνθέτουν ένα άκρως μαγευτικό σκηνικό στο λευκό τοπίο. Όλα αυτά με τις ευλογίες της Red Bull...
Πέντε πράγματα για τη Ferrari F40
➤Η F40 σχεδιάστηκε για να γιορτάσει η Ferrari την 40η επέτειό της, γι’ αυτό και ονομάστηκε έτσι. Ήταν η τελευταία Ferrari που πήρε την έγκριση του Enzo Ferrari πριν το θάνατο του, ένα χρόνο αφού η F40 μπήκε στην παραγωγή.
➤Οι όμορφες γραμμές της F40 ήρθαν από τον σχεδιαστή του Pininfarina, Leonardo Fioravanti, ο οποίος σχεδίασε επίσης τις Ferrari Daytona, Ferrari 512 BB και 308 GTB.
➤Εκείνο τον καιρό ήταν το πιο γρήγορο, πιο δυνατό και πιο ακριβό αυτοκίνητο Ferrari που μπορούσες να αγοράσεις. Με τελική ταχύτητα 324χλμ. είναι γρήγορη και για τα σημερινά δεδομένα.
➤Η F40 έκανε 400.000$ το 1987 αλλά σήμερα έχει φτάσει και στην τιμή του 1,5 εκατομμυρίου!
➤Έχουν αγοράσει πολλοί διάσημοι την Ferrari F40, όπως οι πιλότοι της F1, Alain Prost και Nigel Mansell, ο Diego Maradona, ο Nick Mason των Pink Floyd, ακόμα και ο Luciano Pavarotti!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.