HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άρχισαν να αποχωρούν τα οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί στην "Ολυμπία οδό"

Με πολύ αργούς ρυθμούς εκτυλίσσεται από αργά το βράδυ η αποσυμφόρηση της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, αφού εκατοντάδες αυτοκίνητα παγιδ...

Με πολύ αργούς ρυθμούς εκτυλίσσεται από αργά το βράδυ η αποσυμφόρηση της εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, αφού εκατοντάδες αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν επί πολλές ώρες στο χιόνι.
Το βασικότερο πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα από τον κόμβο Καλαβρύτων έως τον κόμβο Αιγίου όπου λόγω της χιονόπτωσης που πέφτει κατά διαστήματα η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις ενώ η τροχαία κατά διαστήματα υποχρεώνεται να διακόψει και εντελώς την κυκλοφορία μέχρι είτε να υποχωρήσουν τα φαινόμενα είτε να ολοκληρώσουν το έργο τους τα μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού που από χθες το βράδυ κρατούν το δρόμο ανοιχτό.
Πάντως, η αποσυμφόρηση του δρόμου γίνεται με τόσο αργούς ρυθμούς που δεν αποκλείεται πολλοί ταξιδιώτες να περάσουν έστω μέρος της νύχτας στα ΙΧ τους, μετά από ώρες ταλαιπωρίας και τη στιγμή που οι θερμοκρασίες είναι κάτω από το μηδέν.
Παραπλήσια είναι η κατάσταση και στην παλαιά εθνική οδό, που είναι μεν ανοιχτή αλλά η κίνηση των οχημάτων γίνεται σημειωτόν, καθώς νωρίτερα η Τροχαία εξέτρεπε την κίνηση προς τα εκεί με συνέπεια να έχει συσσωρευτεί μεγάλος όγκος οχημάτων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, 26 οχήματα με 55 πυροσβέστες έχουν σταλεί κατά μήκος της εθνικής οδού, από το Αίγιο έως την Πάτρα, ώστε να βοηθήσουν σε περίπτωση που κάποιος ταξιδιώτης χρειαστεί βοήθεια και πρέπει να να μεταφερθεί εκτάκτως σε ασφαλές σημείο.
Πολλοί παγιδευμένοι έχουν ζητήσει τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ώστε να απομακρυνθούν από το σημείο και να διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο, όμως δεν έχει καταγραφεί κάποιο έκτακτο ή σοβαρό περιστατικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.