Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Ένας Αστυνομικός τραυματίας

Άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών της ανδρών των ΜΑΤ που φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη μ...

Άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών της ανδρών των ΜΑΤ που φυλάνε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Η επίθεση των αγνώστων έγινε στις 6:18. Στο σημείο έχουν βρεθεί κάλυκες πιθανότατα από καλάσνικοφ με πληροφορίες να ανεβάζουν τον αριθμό τους σε 13.
Ένας άνδρας των ΜΑΤ τραυματίστηκε στο πόδι πιθανότατα από θραύσμα και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Η περιοχή γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
ΠΑΣΟΚ: Ήταν δολοφονική επίθεση
«Δολοφονική» χαρακτήρισε την επίθεση με πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών της κλούβας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.
Ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε για την επίθεση: «Έχουμε μία επίθεση η οποία έγινε με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο. Ήταν μία δολοφονική επίθεση».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι η κ. Γεννηματά μεταβαίνει αυτή την ώρα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του τραυματία αστυνομικού.
«Μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Στα γραφεία υπήρχαν υπάλληλοι», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.