HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Μια όμορφη εκδήλωση ανήμερα την πρωτοχρονιά (φωτο)

Το χωριό μας όπως πάντα πεντακάθαρο και στολισμένο με το ιατρείο, την παιδική χαρά, το κοινοτικό γραφείο, τους δρόμους οι οποίοι ήταν ...

Το χωριό μας όπως πάντα πεντακάθαρο και στολισμένο με το ιατρείο, την παιδική χαρά, το κοινοτικό γραφείο, τους δρόμους οι οποίοι ήταν φωτισμένοι χριστουγεννιάτικα και σε δεσπόζουσα θέση όπως κάθε χρόνο, η φάτνη με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία, αποτέλεσμα της συνεργασίας και των προσπαθειών του συλλόγου και του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ. Ιωάννη Κουτρουμάνη τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά. 
Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου πολιούχου και προστάτη του χωριού μας, χοροστατούντος του εφημέριου π. Γεώργιου Τζελέπη, του μοναχού π. Γερμανού και του κ. Χαράλαμπου Μαντά, οι οποίοι με τις μελωδικές ψαλμωδίες τους χάρισαν σε όλους μας ψυχική γαλήνη και πνευματική δύναμη. Αισθητή ήταν η απουσία του επί πολλά χρόνια ψάλτη και αρωγού στον σύλλογό μας κ. Παναγιώτη Tζούδα.
Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε στην πολύ όμορφα στολισμένη αίθουσα του καταστήματος ‘’ΑΛΩΝΙ’’ στο Μάνεσι, η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Η προσέλευση του κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο ήταν μεγάλη και το ευχάριστο γεγονός ήταν ότι συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά. Ανταλλάξαμε ευχές μεταξύ μας και απολαύσαμε τον ζεστό καφέ και τα γλυκά εδέσματα που προσέφερε ο σύλλογός μας.
Την πίτα ευλόγησαν ο πατήρ Γεώργιος Φ. Τζελέπης και ο σεβάσμιος μοναχός π. Γερμανός και εν συνεχεία την κόψαμε ευχόμενοι υγεία και ευτυχία στους συνανθρώπους μας.
Σε σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Φωκίων Χολιαστός ευχαρίστησε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχήθηκε Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα. 
Το φλουρί της πίτας φέτος έτυχε στον κ. Νικόλαο Αθ. Κυριαζή κερδίζοντας ένα κινητό τηλέφωνο προσφορά του συλλόγου μας.
Επίσης μοιράστηκαν όμορφα δώρα σε όλα τα παιδιά που παρευρίσκοντο στην εκδήλωση δημιουργώντας παντού ευτυχισμένα προσωπάκια λαμπερά χαμόγελα.
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσίαση εντυπωσιακού βίντεο το οποίο είχε δημιουργήσει ο κ. Αντώνης Νικολακόπουλος το έτος 1987, παρουσιάζοντας το χωριό μας και τους τότε συγχωριανούς μας.
Τέλος ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία και τα όνειρα του καθενός μας να γίνουν πραγματικότητα.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.