HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εθνική - Διεθνής ανάδειξη του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Τεράστια απήχηση εντός και εκτός Ελλάδος, είχε η δημοσιοποίηση των Αρχείων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος από το ιστορικό αρχείο Κανελλό...

Τεράστια απήχηση εντός και εκτός Ελλάδος, είχε η δημοσιοποίηση των Αρχείων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος από το ιστορικό αρχείο Κανελλόπουλου (Ι.Α.Κ.). Μια σειρά αναρτήσεων -πάνω από 100) εδώ και τρία χρόνια, έδωσαν όλα εκείνα τα ιστορικά στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα δεν ήταν ένα συνηθισμένο τυπικό συμβάν των γερμανικών αντιποίνων αλλά ένα βαρυσήμαντο στρατιωτικό γεγονός τέλεια προσχεδιασμένο και σατανικά σχεδιασμένο.
Οι αναγνώστες αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια και συμφωνα με το google analytics 523.756 αναγνώστες (έως σήμερα) μελέτησαν το συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό αυτό ιστορικό αρχείο του Δημήτρη Κανελλόπουλου (από 22 χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Καναδάς κλπ) που αποτελεί μια επίπονη, σκληρή και άκρως τεκμηριωμένη προσπάθεια 30 χρόνων και περιλαμβάνει 95 φακέλους και δυόμιση χιλιάδες φωτογραφίες και 450 χάρτες, διαγράμματα που έδωσαν σε όλους μας την ευκαιρία να μάθουμε, να προβληματιστούμε και να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις στο "γιατί" έγινε το απαίσιο αυτό έγκλημα στην επαρχία Καλαβρύτων.
Είναι μια μελέτη που συζητήθηκε και έριξε φως σε άγνωστες πτυχές της ιστορίας, σε πρόσωπα και γεγονότα όλα στοιχειοθετημένα. Οι δημοσιεύσεις μας έφεραν κοντά με πολλούς ερευνητές και πανεπιστήμια σε πολλά μέρη του κόσμου και χρησιμοποιήθηκε ως πηγή σε πολλά συγγράμματα. 
Να σημειώσουμε ότι μόνον το θεματολόγιο - περιεχόμενα της ιστορικής αυτής μελέτης αποτελείται από 112 σελίδες όλα από τα γερμανικά αρχεία, τα αμερικανικά αρχεία (U.S.A.National Archives), αγγλικά αρχεία του Foreign office, ελληνικά αρχεία στρατού, υπηρεσιών,  αντιστασιακών ομάδων και πολλά πολλά άλλα που πραγματικά συγκλονίζουν και αποκαλύπτουν.
Η παρουσίαση των αρχείων έτυχε κατά το πλείστον θετικά σχόλια και κριτική. 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες για την τιμή που μας έκανε ο ιστορικός ερευνητής να δημοσιεύσουμε αυτά τα ντοκουμέντα και συνεχίζουμε μαζί του για να δοθεί φως σε αυτό το απαίσιο και φρικτό έγκλημα (όπως το χαρακτήρισε ο Εισαγγελέας του Μονάχου, σχετικό δημοσίευμα στο spingel που αναδημοσίευσε η "Φωνή των Καλαβρύτων").
     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.