HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Αγανάκτηση της τοπικής κοινότητας και καταγγελίες

O χιονιάς μπορεί να πέρασε αλλά άφησε έντονο το στίγμα του σε αρκετά από τα χωριά μας. Μπορεί τα συνεργεία του Δήμου να έκαναν σε πολλ...

O χιονιάς μπορεί να πέρασε αλλά άφησε έντονο το στίγμα του σε αρκετά από τα χωριά μας. Μπορεί τα συνεργεία του Δήμου να έκαναν σε πολλές περιπτώσεις άμεσες επεμβάσεις δεν συνέβη όμως το ίδιο και στο χωριό Φίλια Καλαβρύτων σύμφωνα με καταγγελίες. 
Συγκεκριμένα, όπως μας καταγγέλλει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Πέτρος Χατζής, αλλά και κάτοικοι του χωριού, χθες 12 Ιανουαρίου 2017 συνέβη ατύχημα σε 45χρονη γυναίκα και μάλιστα στο κεφάλι περί τις 11πμ. Αμέσως κλήθηκε η αντιδημαρχία Κλειτορίας (κ. Καρρά) για να στείλει μηχάνημα να καθαρίσει το δρόμο γιατί πραγματικά ηταν παγοδρόμιο. Μηχάνημα όμως, δεν μπορούσαν να στείλουν.  Στις 12 το μεσημέρι κάλεσαν απευθείας τον Δήμαρχο κ. Λαζουρά και μετά από πέντε λεπτά, οδηγός μηχανήματος τους είπε ότι σπεύδει στο χωριό. Το… σπεύδει όμως ήταν δύο ολόκληρες ώρες και όταν έφτασε, όπως μας καταγγέλλουν, δεν έκανε τον απαιτούμενο καθαρισμό. Μάλιστα του ζήτησαν να υπογράψει την ώρα άφιξης στο χωριό αλλά ο χειριστής αρνήθηκε.   
Να σημειωθεί ότι σήμερα τελείτε και εξόδιος ακολουθία συμπατριώτη μας στο χωριό. Οι οικείοι του οποίου απευθύνθηκαν στην Δάφνη και άμεσα τόσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας όσο και ο Αντιδήμαρχος κ. Λάππας έστειλε μηχανήματα (όχι ένα) και καθάρισαν στην εντέλεια τους δρόμους.
Οι κάτοικοι θα προβούν επισήμως σε αναφορά.
Μια μερα μετά, σήμερα δηλαδή, όπως μας καταγγέλλουν, ηρθε πάλι το μηχάνημα αλλά πάλι έκανε κεντρικό καθαρισμό και δεν συνεργάστηκε με την τοπική κοινότητα τουλάχιστον να καθαριστεί ο δόμος προς της Εκκλησία που θα γινόταν η κηδεία.
Οι κάτοικοι έχουν ήδη ετοιμάσει σχετική αναφορά για τα γεγονότα που θα κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμοδίου.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.