Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ντέρμπι "αιωνίων" στο κλειστό του ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα

Τιτανομαχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (21:00, Novasports 2) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι πράσινοι βλέπουν ως μονόδρομο...

Τιτανομαχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού (21:00, Novasports 2) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι πράσινοι βλέπουν ως μονόδρομο τη νίκη, την ώρα που στους ερυθρόλευκους υπάρχουν πολλά προβλήματα.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σπάσει το σερί των έξι συνεχόμενων νικών που είχε ο Ολυμπιακός απέναντί του. Πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο νικώντας μέσα στο ΣΕΦ και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ προκειμένου να φέρει σε ισορροπία τη βαθμολογία.
Ο Τσάβι Πασκουάλ εκτός από τον Γκιστ δεν υπολογίζει και στον Νίκολς ενώ στην αντίπερα όχθη τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Γιανγκ και Μάντζαρης δεν προπονήθηκαν την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων και η συμμετοχή τους στη σημερινή αναμέτρηση είναι εξαιρετικά αμφίβολη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.