HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειστά τα σχολεία σε Καλάβρυτα, Αίγιο, και αρκετά σε Ερύμανθο, Πάτρα, Δυτ.Αχαϊα, Ηλεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε πολλούς Δήμους της Δυτικής Ελλάδα από τον παγετό από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον χιονιά που επ...

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε πολλούς Δήμους της Δυτικής Ελλάδα από τον παγετό από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον χιονιά που επικρατεί.
Στα Καλάβρυτα
Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, λόγω του παγετού που επικρατεί, σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Νικολάου Μαγκαφά.
Η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών δεδομένου ότι ο εκτεταμένος παγετός και το αρκετών εκατοστών χιόνι καθιστούν επισφαλή τη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία.
Κλειστό θα παραμείνει επίσης και ο παιδικός σταθμός Καλαβρύτων μετα από από απόφαση του υπευθύνου του τομέα Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, Θύμιου Τσόβολου
Στην Πάτρα
Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα  9 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία:
-Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου.
-Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου.
-Νηπιαγωγείο Σελλών.
-Δημοτικό Σχολείο Σελλών.
Στην Αιγιάλεια
Με απόφαση του Δημάρχου Αιγίου κ. Παναγόπουλου, κελιστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου, Δευτέρα και Τρίτη.
Στην Ερυμάνθεια
Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9-1-2017 τα σχολεία των ορεινών Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά), λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή και κυρίως εξαιτίας του παγετού που καθιστά επικίνδυνη τη μετακίνηση των μαθητών στα σχολεία.
Στην Δυτική Αχαΐα
Κλειστά θα μείνουν σήμερα Δευτέρα, σχολεία στη Δυτική Αχαϊα λόγω του παγετού. Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας αποφάσισε να μην ανοίξουν αύριο τα δημοτικά σχολεία στις εξής περιοχές:
– Πηγάδια
– Σαντομερίου
– Πόρτες
– Μιχοϊου
– Βελιτσών
– Σπάτα
Στην Ηλεία
Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία σε πολλούς δήμους της Ηλείας, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα:
Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων
Κλειστά θα παραμένουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Δ.Ε Ανδρίτσαινας και Αλιφείρας.
Δήμος Ζαχάρως – Φιγαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.