HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τελετή παράδοσης - ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24-01-2017) στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακο...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24-01-2017) στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας, η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.
Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, Ταξίαρχος Ιωάννης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Αστυνομικός Διευθυντής ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Δημήτριος, ο προσωρινός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, Αστυνομικός Διευθυντής ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Αθανάσιος.
Επιπλέον, παρέστησαν οι βοηθοί του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι Διοικητές των αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όλοι οι αστυνομικοί και το πολιτικό προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ανέλαβε, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής, τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αντιστράτηγό ε.α. Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ.
Στην ομιλία του, ο απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Αντιστράτηγος ε.α. Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, επεσήμανε:
 «…Ακολούθησα όλο αυτό το διάστημα, ένα μακρύ ταξίδι με ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές και φεύγω με τη συνείδηση μου ήσυχη αλλά και γεμάτος από πλούσιες αναμνήσεις και εμπειρίες… » ενώ απευθυνόμενος στους αστυνομικούς ανέφερε: «…..Θέλω να γνωρίζετε ότι θα παραμείνω ενεργός πολίτης και ταυτόχρονα αρωγός στο δύσκολο έργο που καθημερινά καλείστε να επιτελέσετε ως εγγυητές της ζωής, της περιουσίας και των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη σε μία κρίσιμη καμπή για τη Χώρα μας…».
Τέλος αναφερόμενος στο νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικός Διευθυντή, Υποστράτηγο Αδαμάντιο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, πρόσθεσε τα εξής: «Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ο Υποστράτηγος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος, είναι ιδιαίτερα έμπειρος, επιτυχημένος και καταξιωμένος Αξιωματικός. Εγώ προσωπικά έχω την καλύτερη άποψη για αυτόν και είμαι σίγουρος ότι και εσείς θα αποκτήσετε την ίδια κατά τη συνεργασία σας.
 Σας καλώ να στηρίξετε το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, σε όλες του τις προσπάθειες με όλες σας δυνάμεις. Η αστυνομία έχει συνέχεια, η ζωή έχει συνέχεια και όλοι πρέπει πάντοτε να εργαζόμαστε με ανιδιοτέλεια, για το κοινό καλό της κοινωνίας μας».
Ακολούθως, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, στην ομιλία του τόνισε:
«…Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αντιστράτηγο Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ, τόσο για τα καλά του λόγια, όσο και για την θερμή υποδοχή του.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία με τίμησε προάγοντάς με στο βαθμό του Υποστρατήγου και μου εμπιστεύτηκε την σημαντική θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας…..
..… Φυσικά, το αίσθημα της ευθύνης, μεγαλώνει καθώς διαδέχομαι έναν καταξιωμένο και επιτυχημένο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Αντιστράτηγο  Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ, έναν άνθρωπο ο οποίος με ήθος εκπλήρωσε επιτυχημένα τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή και διέγραψε μία σημαντική σταδιοδρομία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Παράλληλα, η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθότι προκάτοχος του Στρατηγού, ως Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ήταν ο νυν Υπαρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος Αριστείδης ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ».
Τέλος ολοκλήρωσε αναφέροντας : «…..Το έργο μας δεν είναι εύκολο. Αντιθέτως είναι και θα συνεχίσει να είναι επίπονο απαιτώντας τη συστράτευση και την προσπάθεια όλων μας………..
……Θα εξακολουθήσουμε, ενωμένοι, να ανταποκρινόμαστε δυναμικά στις καθημερινές απαιτήσεις, προσδοκίες και ανάγκες των πολιτών……..
Θέλω να τονίσω ότι η Αστυνομία είναι μια και ενιαία και οι επιτυχίες μας, ανταποκρίνονται στο σύνολο των Υπηρεσιών και όχι μόνο σε μερικές. Στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εξίσου σημαντική η Ασφάλεια, η Τάξη και η Τροχαία. Δεν υπάρχουν αστυνομικές Υπηρεσίες δύο ταχυτήτων και ο στόχος μας είναι να λειτουργούμε με αίσθημα συλλογικότητας ως μια ενιαία ομάδα ».
Κατά την λήξη της τελετής το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, τίμησε τον Αντιστράτηγο (ε.α.) Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ προσφέροντας του συμβολικά μια εικόνα που απεικονίζει την εορτή των Θεοφανείων.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.