HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Οι «Δύσκολοι» μαθητές βρήκαν τον δάσκαλό τους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολικού συγκροτήματος Ευσέβιος Κηπουργός στα Καλάβρυτα ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στο χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολικού συγκροτήματος Ευσέβιος Κηπουργός στα Καλάβρυτα σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση "Δύσκολων" παιδιών μέσα στην τάξη. Τεχνικές για αλλαγή συμπεριφοράς στην εκπαιδευτική τάξη», το οποίο διοργανώθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων μετά από πρόταση του Διευθυντή του Λυκείου Καλαβρύτων κ. Βασίλη Σπανού και σε συνεργασία με την Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης, Θεραπείας και Εκπαίδευσης (Ε.Ψ.Υ.Θ.Ε.).
Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπαιδευτικοίΠρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Καλαβρύτων κ. Ροδοπούλου Ιωάννα,  ο Διευθυντής του Λυκείου Καλαβρύτων κ. Σπανός Βασίλειος και ο πρώην Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παναγόπουλος Θεοδόσιος. 
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαγκαφάς Νικόλαος, ο οποίος παρακολούθησε επίσης το σεμινάριο, σε σύντομο χαιρετισμό του,  ευχαρίστησε τον Επόπτη εκπαιδευτικό της Ε.Ψ.Υ.Θ.Ε. κ. Κουτελιέρη Στυλιανό και τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση για υλοποίηση του σεμιναρίου και οι οποίοι – ειρήσθω εν παρόδω- επισκέπτονται την πόλη μας σε τακτά χρονικά διαστήματα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε συνδημότες μας και ειδικά στους τροφίμους του Καλλιμανοπούλειου Ιδρύματος.
​Η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών και η συμμετοχή τους στο σεμινάριο είναι δηλωτική της ευαισθησίας και του ενδιαφέροντός τους για τους μαθητές τους και υπογραμμίζει  ότι το έργο του εκπαιδευτικού δεν εξαντλείται στην απλή παροχή γνώσεων αλλά αποβλέπει και στην ψυχική υγεία των μαθητών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.