HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: Να είναι το 2017 χρονιά απαλλαγής από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Με το ξεκίνημα του 2017, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε την υπογραφή της σε ακόμη πιο σκληρά και επώδυνα ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Με το ξεκίνημα του 2017, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε την υπογραφή της σε ακόμη πιο σκληρά και επώδυνα μέτρα, συνεχίζοντας το φαύλο κύκλο της λιτότητας και βυθίζοντας την κοινωνία στην απόγνωση.
Ο πρωτοχρονιάτικος μποναμάς του λαοπλάνου πρωθυπουργού (αυτού του ίδιου που έταζε κατάργηση των μνημονίων, 13η σύνταξη και 751 ευρώ κατώτατο μισθό) περιλαμβάνει κατάργηση του ΕΚΑΣ, εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές στο 26,95%, κατάργηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, μείωση μισθών στα ειδικά μισθολόγια από τους γιατρούς του ΕΣΥ μέχρι τους ένστολους, κατάργηση φοροαπαλλαγών και μείωση οικογενειακών επιδομάτων και επιδομάτων πρόνοιας.
Και από κοντά, ακολούθησαν και οι αυξήσεις στους έμμεσους φόρους  βασικών αγαθών και υπηρεσιών που πλήττουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα. 
Αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στη βενζίνη κατά 3 λεπτά το λίτρο, στο πετρέλαιο κατά 19 λεπτά το λίτρο και στο υγραέριο κατά 13 λεπτά.
Αύξηση στα πακέτα των τσιγάρων έως και ένα ευρώ, αύξηση στα ηλεκτρονικά τσιγάρα κατά 10 λεπτά το ml, αύξηση 5% στη σταθερή τηλεφωνία και στο Ίντερνετ, και η λίστα των ανατιμήσεων τελειωμό δεν έχει.
Η νέα φοροκαταιγίδα κάνει τους εξαπατημένους πολίτες να συνειδητοποιούν με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ότι όσο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραμένουν στην εξουσία (διατεθειμένοι να αποδεχθούν και να κάνουν τα πάντα για να μην τη χάσουν) η δική τους ζωή γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ανυπόφορη, με τον τόπο να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Ας ευχηθούμε και ας ελπίσουμε ότι το 2017 θα είναι η χρονιά λύτρωσης της ελληνικής κοινωνίας και απαλλαγής της από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που γνώρισε ο τόπος.
Οι εκλογές είναι πια μονόδρομος για να δώσουν οι πολίτες τη δέουσα απάντηση στους χθεσινούς αντιμνημονιακούς που έχουν μεταλλαχθεί σήμερα στους μνημονιακότερους των μνημονιακών.
Η Νέα Δημοκρατία, ως παράταξη εθνικής ευθύνης, με αρχηγό κι εν αναμονή πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι έτοιμη να βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο και να την οδηγήσει σε μια νέα εποχή αναγέννησης και δημιουργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.