HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον ΑΝΤ1 o Νίκος Χατζηνικολάου

Ο τηλεοπτικός σταθμός  ΑΝΤ1 , μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε, γνωστοποίησε την ένταξη του δημοσιογράφου και εκδότη, Νίκου Χατζηνικολάου,...

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, μέσω δελτίου τύπου που εξέδωσε, γνωστοποίησε την ένταξη του δημοσιογράφου και εκδότη, Νίκου Χατζηνικολάου, στον σταθμό και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Όπως αναφέρεται: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017».
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Μαρία Χούκλη μετά από πολλά χρόνια, σταματά την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.
Το πρώτο του μήνυμα Χατζηνικολάου για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Το πρώτο του μήνυμα για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ο οποίος αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ευχαρίστησε όλους όσους του έστειλαν τις ευχές τους για το νέο του επαγγελματικό βήμα.
«Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς για τις ευχές σας ενόψει της συνεργασίας μου με τον Αντέννα! Θα δώσω την ψυχή μου για να σας δικαιώσω!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.