HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης θα εκπροσωπήσει τον Πάνο Καμμένο στις εκδηλώσεις για το Oλοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Με απόφαση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμένου , ο α' επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ ...

Με απόφαση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Καμένου, ο α' επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Γιάννης Λαϊνιώτης, θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο και το Κίνημα στις εκδηλώσεις  μνήμης, για το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
Οι εκδηλώσεις, υπό τον τίτλο «Με τη μνήμη ζωντανή», ξεκίνησαν τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, από την κοινότητα της Ζαχλωρούς και ολοκληρώνονται στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, με τις εκδηλώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Καλαβρύτων, προς τιμήν του Ολοκαυτώματος.
Ο Γιάννης Λαϊνιώτης θα παραστεί στην κεντρική  επίσημη εκδήλωση που λάβει χώρα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016, στο  μνημόσυνο για τους πεσόντες στη μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.