HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζουν την ακάματη δράση τους οι Μοναχές της Ι.Μ. Μακελλαριάς Καλαβρύτων

Εντυπωσίασαν τους πατρινούς τα δημιουργήματα από τις Μοναχές της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων, στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε με...

Εντυπωσίασαν τους πατρινούς τα δημιουργήματα από τις Μοναχές της Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων, στην έκθεση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση στο Ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα (Ρήγα Φεραίου 106) από τις 17 μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου. Στόχος της έκθεσης ήταν να ενισχυθεί το έργο αποκατάστασης της ιστορικής Ιεράς Μονής Μακελλαριάς Καλαβρύτων και περιελάμβανε χειροποίητα γλυκά, ζυμαρικά, περίτεχνα στολίδια, ημερολόγια, κεριά και άλλα, όλα φτιαγμένα από τις μοναχές.
Η Ηγουμένη Μαρκέλλα και η μοναχή Συγκλητική, από την ημέρα που εγκαταβίωσαν στο ιστορικό μοναστήρι των Καλαβρύτων, όχι μόνο έδωσαν ζωή στον ιερό τόπο, αλλά με την ακάματη δραστηριότητά τους και την αρωγή του Μητροπολίτη μας, ανακαίνισαν εκ βάθρου τις κτιριακές εγκαταστάσεις της μονής του έδωσαν ζωή και έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων προσκυνητών απ όλη την Ελλάδα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.