HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΤΕΜΑΚ του Ηρώδη Μητσόπουλου κατέκτησε Ντουμπάι και Άμστερνταμ

Η TEMAK προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στους αξιόλογους πελάτες της, συμμετείχε  με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στην διεθνή έκθεση Water &...

Η TEMAK προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στους αξιόλογους πελάτες της, συμμετείχε  με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο στην διεθνή έκθεση Water & Energy που έγινε στο Ντουμπάι από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2016 όσο και  στην έκθεση AQUATECH AMSTERDAM, που διεξήχθη μεταξύ 3 εως 6 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.
Η Ελληνική εταιρεία με Πρόεδρο τον συμπατριώτη μας από το Πλανητέρου, κ. Ηρώδη Μητσόπουλο  έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων επεξεργασίας νερού και αποτελεί πρότυπο επιχειρηματικότητας και αξιοπιστίας με τους πλέον σύγχρονους μεθόδους και ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα επεξεργασίας θαλασσινού και υφάλμυρου νερού για εφαρμογές όπως η βιομηχανία, τα νοσοκομεία, οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας, κτλ.
Η TEMAK προσφέρει :
Αξιόπιστες και Ολοκληρωμένες Λύσεις, με:
⏩διάρκεια ζωής
⏩υψηλή απόδοση, και  
⏩μικρό κόστος συντήρησης
Τα Συστήματα Επεξεργασίας νερού έχουν εφαρμογή σε:
🔺Αφαλατώσεις Υφάλμυρου και Θαλασσινού Νερού
🔺Μονάδες Αιμοκάθαρσης
🔺Σταθμούς Παραγωγής Ενέργειας
🔺Φαρμακοβιομηχανία, κτλ.

Η TEMAK παράγει τυποποιημένα συστήματα επεξεργασίας νερού αλλά και προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες ανάγκες. Όλα τα συστήματά μας μπορούν επίσης να παρέχονται ως φορητές μονάδες σε :
  • Εμπορευματοκιβώτιο (container) ή
  • Τροχήλατες βάσεις
Εξάγει σε πολλές χώρες τις Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής και προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως : 
  • Μελέτη
  • Εγκατάσταση
  • Προμήθεια
  • Εκκίνηση και
  • Υποστήριξη μετά την πώληση
Μπορείτε να απευθύνεστε στα στελέχη της ΤΕΜΑΚ για έργα εντός και εκτός Ελλάδος και στους κατάλληλα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας, για έργα εκτός Ελλάδος.
Η TEMAK προωθεί και υλοποιεί νέες και καινοτόμες τεχνολογίες οι οποίες μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση σε ενέργεια και νερό.  Η TEMAK είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2008, ISO 14001/2004 και OHSAS 18001/2007. temak.gr/site/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.