Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω,να κόβουν τα βαγόνια του τρένου

Συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω, προχθές το βράδυ, στα Ζαχλωρίτικα Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο άνδρες, ηλικίας...

Συνελήφθησαν, επ΄αυτοφώρω, προχθές το βράδυ, στα Ζαχλωρίτικα Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο άνδρες, ηλικίας 52 και 30 ετών, καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
"Οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Πατρών, όπου τεμάχισαν δύο βαγόνια του ΟΣΕ, με τη χρήση συσκευής οξυγονοκόλλησης και αφαιρούσαν σίδηρο συνολικού βάρους ενός τόνου, τον οποίο φόρτωναν σε φορτηγό του 52χρονου.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που περιπολούσαν στην περιοχή, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους τρείς δράστες, ενώ κατέσχεσαν το φορτηγό του 52χρονου, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.
Επιπλέον, κατασχέθηκε και η συνολική ποσότητα σιδήρου που είχαν αφαιρέσει, η οποία θα αποδοθεί σε νόμιμο εκπρόσωπο του ΟΣΕ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.