HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Αρχοντούλα Λαζουρά - Γουρζέλα

Σε κλήμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς φίλοι και πλήθος κόσμου, παραβρέθηκε στο τελευταίο αντίο της Αρχοντούλας Λαζουρά - Γουρζέλα που έγινε ...

Σε κλήμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς φίλοι και πλήθος κόσμου, παραβρέθηκε στο τελευταίο αντίο της Αρχοντούλας Λαζουρά - Γουρζέλα που έγινε σήμερα στις 3:30 στον Καθεδρικό ναό Καλαβρύτων αμέσως μετά από τις εκδηλώσεις για το Καλαβρυτινό Ολοκαυτωμα.
Η 56χρονη Αρχοντούλα εργαζόταν στο κυλικείο του σχολείου Καλαβρύτων, στο οποίο εργάζεται και ο σύζυγός της ως επιστάτης και βγαίνοντας χθες από το σπίτι της, μπήκε στο αυτοκίνητό της, το έβγαλε από το γκαράζ και κατεβηκε για να κλείσει την γκαραζόπορτα. Βγαίνοντας όμως από το όχημα δεν «έδεσε» το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει τραυματίζοντας την θανασιμα. Λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι το σύζυγός της, καθώς ανησύχησε από την καθυστέρηση να πάει στο σχολείο, βρίσκοντας της νεκρή. 
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν συντριπτικές κακώσεις στον αυχένα και στο θώρακα ο δε θάνατος επήλθε ακαριαίως. 
Συντετριμμένος είναι ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, καθώς έχασε τη μοναδική του αδελφή. Σήμερα βρήκε το κουράγιο για την ολοκλήρωση των επετειακών εκδηλώσεων για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα υποδεχόμενος επισήμους και πλήθος κόσμου στα Καλάβρυτα και μετέπειτα στο θλιβερό καθήκον της εξοδίου ακολουθίας.
Η Αρχοντούλα Λαζουρά – Γουρζέλα ήταν 56 ετών, μητέρα δύο παιδιών 30 και 35 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.