HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Επιστολή Σ. Κοντογιάννη για τον καθαρισμό ποταμών Τοπικής Κοινότητας Λυκούριας

Επιστολή προς τον Δασάρχη Καλαβρύτων, για το θέμα του καθαρισμού των ποταμών (Κατσάνα, Βίγγου, Λάδωνα) από τις πεσμένες λεύκες και πλατά...

Επιστολή προς τον Δασάρχη Καλαβρύτων, για το θέμα του καθαρισμού των ποταμών (Κατσάνα, Βίγγου, Λάδωνα) από τις πεσμένες λεύκες και πλατάνια, απέστειλε ο Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας, Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Αξιότιμε κ. Δασάρχα,
Θα θέλαμε να ζητήσουμε την έγκριση και την πολύτιμη συνδρομή της υπηρεσίας σας προκειμένου η Κοινότητα Λυκούριας να προχωρήσει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα σε καθαρισμό των ποταμών (Κατσάνα, Βίγγου, Λάδωνα) από τις πεσμένες λεύκες και πλατάνια. Τα ανωτέρω πεσμένα δένδρα εμποδίζουν την ροή των υδάτων και με την πρώτη κακοκαιρία πλημμυρίζουν τα χωράφια, καταστρέφοντας και τις ελάχιστες εναπομένουσες καλλιέργειες.
Όπως γνωρίζετε, η κοινότητα Λυκούριας είναι ευαισθητοποιημένη απέναντι στα ζητήματα που άπτονται του φυσικού περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως η υπηρεσία σας διαθέσει δασικό υπάλληλο προκειμένου να επισημάνει τα πεσμένα δένδρα που μπορούν να αφαιρεθούν από την κοίτη των ποταμών, καθώς και να αναλάβει την επίβλεψη και εποπτεία της διαδικασίας αυτής. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και το ενδιαφέρον σας.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.