HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καταιγιστικός ο "Θρύλος", ξανά γκέλα για ΑΕΚ, "πράσινο" το ντέρμπι - Όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέδρασε η Βέροια αλλά έμεινε στον πόντο Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς με τον Γρηγόρη Μάκο, αλλά η Βέροια "έβγαλε" α...


Αντέδρασε η Βέροια αλλά έμεινε στον πόντο
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς με τον Γρηγόρη Μάκο, αλλά η Βέροια "έβγαλε" αντίδραση και ισοφάρισε χάρη στο γκολ του Τζέφρι Σαρπόνγκ με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Χωρίς εντός έδρας νίκη, η ομάδα της Ημαθίας.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Λινάρδος, Σαρπόνγκ, Άρσε (89' Μεληκιώτης), Σισίνιο (72' Τόνι Κάλβο), Βίτι
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος, Κλέζιο, Μάρκος Πάουλο (76' Οσμάρ Φερέιρα), Ουάρντα (76' Ρόσα), Τομανέ (90' Μαρκόβσκι)


Μοιρασιά στα «Περιβόλια», από ένα γκολ η Πλατανιάς και Πανιώνιος
Ο Πλατανιάς με τον Πανιώνιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στα Περιβόλια για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε μία αναμέτρηση με ελάχιστες καλές στιγμές και πολλά νεύρα. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες. Ο Μοχάμεντ Μπεν έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 27', όμως οι Χανιώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 80ό λεπτό με τον Γιώργο Μανούσο.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68' Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72' Γκιοατά), Σαββίδης (58' Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84' Ενγκόγκ).


"Αυτοκτόνησε" ξανά η ΑΕΚ
Στο 14’ ο Μάνταλος εκτέλεσε κόρνερ, ο Λαμπρόπουλος πρόλαβε τον Τουράμ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και μετά αυτοκτόνησε. Δέχθηκε γκολ στην μοναδική ευκαιρία που έκανε η Κέρκυρα και έμεινε στο 1-1. Η Κέρκυρα, είχε έναν εκπληκτικό Κουτζαβασίλη κάτω από τα δοκάρια που έπιασε τα… άπιαστα και είχε και έναν Τουράμ στην επίθεση για να «κτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουντζαβασίλης, Βενέτης, Σπίνουλας, Ντουαλά (90’ Ντιμιτρόφσκι), Κόντος (46’ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46’ Γεωργίου), Ζαραδούκας, Τουράμ Νίκιτς
ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αλμέιδα (87’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Αραβίδης (63’ Ροντρίγκες)


 Ξεμπούκωσε αλλά «βοηθήθηκε» ο Ολυμπιακός
Με καταιγιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις νίκες σαρώνοντας 4-0 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο. Τον δρόμο προς τα δίχτυα άνοιξε ο Ιντέγε στο 48’ με φοβερό ανάποδο ψαλίδι, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει αφού ήταν ένα μέτρο οφσάιντ! Στο 70’ ο Μιλιβόγεβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Μπέντο και στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ στο… καπάκι από τους Φορτούνη (71’) και Ιντέγε (74΄).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (74’ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72’ Πάρντο), Ιντέγε (77’ Καρντόσο)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Μάντζιος, Τόνι Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46’ Γιακουμάκης)


«Σούζες» ο Ατρόμητος στην Λάρισα
Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη επικράτησε και της ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο τελευταίο λεπτό του α' ημιχρόνου με φανταστικό γκολ του Λημνιό (πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα), ωστόσο οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με την αρχή του β' μέρους με γκολ του Μαρουκάκη από ασίστ του Ναζλίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λε Ταλέκ (τρίτο συνεχόμενο) στο 56' από έξοχη αντεπίθεση των «κυανόλευκων», με τον τεχνικό του Ατρόμητου στη συνέχεια να «κλειδώνει» τη νίκη με τις αλλαγές του.
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ - Ρέντζας, Γκόλιας, Φάρκας, Κοντόρ - Ποτουρίδης, Φατιόν, Ναβάρο (63' Καπός), Ντέλετιτς (46' Αβραάμ) – Ντοντό (46' Μαρουκάκης), Ναζλίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ – Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Ούμπιντες – Λημνιός (66' Κεϊτά), Τόνσο (88' Ζησόπουλος), Μπρίτο (78' Κατράνης) – Λε Ταλέκ


Ζει το όνειρο ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη
Με τακτική για σεμινάριο, οι Ακρίτες του Λουτσέσκου πέτυχαν πρώτη νίκη -και γκολ!- στα Πηγάδια φέτος, «καθαρίζοντας» 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα επικό, πρώτο μισάωρο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ στις τρεις φάσεις που δημιούργησαν και έφτασαν τους 16 βαθμούς, «πιάνοντας» την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (75’ Νιέτο), Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης (86’ Ορφανίδης), Γουάλας, Φλίσκας (63’ Χατζητερζόγλου), Λάζιτς, Λισγάρας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μάσα (63’ Τσάβες), Ιωαννίδης, Φερνάντεζ (46’ Τσιλιανίδης), Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος, Καλτσάς, Μπέρτος, Χαμντανί, Ιγκόρ (69’ Κώτσιρας).


«Πράσινο» το ντέρμπι στην πρεμιέρα Ουζουνίδη
Το ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε με νίκη, καθώς το τριφύλλι είχε περισσότερες δυνάμεις στο τελευταίο ημίωρο, κυνήγησε το τρίποντο και τελικώς δικαιώθηκε, με τον Λουντ στο 70' να γράφει το 1-0 επωφελούμενος την τραγική αντίδραση του Μπρκιτς. Οι «πράσινοι» ήταν αγχωμένοι, δεν έπαιξαν... μπαλάρα, αλλά είχαν συνοχή, ήταν πιο φρέσκοι σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και κάπως έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο (61’ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (61’ Λέτο), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ (89’ Ρέις)
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέο Μάτος, Λέοβατς (51’ Μαλεζάς), Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ροντρίγκεζ, Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης (80’ Αθανασιάδης)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.