HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αναμνηστικά προϊόντα με πολιτιστική αξία!

Στη διάθεση των χιλιάδων φίλων της Παναχαϊκής βρίσκονται πλέον τα επίσημα αναμνηστικά της ομάδας. Η πώληση τους ξεκινά από αύριο το πρ...

Στη διάθεση των χιλιάδων φίλων της Παναχαϊκής βρίσκονται πλέον τα επίσημα αναμνηστικά της ομάδας.
Η πώληση τους ξεκινά από αύριο το πρωί σε ειδικό περίπτερο που διέθεσε για το σκοπό αυτό ο Δήμος Πατρέων στην πλατεία Γεωργίου.
Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και θα λειτουργεί όλο το Σαββατοκύριακο.
Ο επισκέπτης  θα μπορεί εκεί να βρει ολόκληρη τη γκάμα των επίσημων προϊόντων της Παναχαϊκής και φυσικά να αγοράσει τα αναμνηστικά της αρεσκείας του.
Η πρώτη σειρά προϊόντων περιλαμβάνει t-shirt και φούτερ σε όλα τα μεγέθη ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, κασκόλ, καπελάκια και σκούφους σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και φυσικά τις αυθεντικές φανέλες της ομάδας, τόσο την κλασική «ριγωτή» όσο και την κόκκινη!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των επίσημων αναμνηστικών της Παναχαϊκής θα διατεθούν με σκοπό την ενίσχυση ιδρυμάτων της πόλης όπως είναι η «Κιβωτός της Αγάπης» και η «Μέριμνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.