HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρόμος στο Βερολίνο: 9 νεκροί, 50 τραυματίες - ΝΕΚΡΟΣ Ο Ρώσος Πρέσβης στην Άγκυρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φορτηγό έπεσε σε πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για εννιά...

Φορτηγό έπεσε σε πλήθος που είχε συγκεντρωθεί σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για εννιά νεκρούς και 50 τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως το φορτηγό δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα χτυπώντας με σφοδρότητα το συγκεντρωμένο πλήθος. Οι γερμανικές αρχές αναζητούν τον οδηγό του φορτηγού που σκόρπισε το θάνατο στο Βερολίνο. Πηγές που επικαλούνται τα γερμανικά μέσα από της αστυνομία σημειώνουν πως δεν έχει βρεθεί στον τόπο της τραγωδίας ο οδηγός του οχήματος. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη από τις αρχές μετά από καταδίωξη. Νεκρός ανασύρθηκε από το μοιραίο φορτηγός ο συνοδηγός. 



Νωρίτερα ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα δέχτηκε δολοφονική επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press ο πρέσβης βρισκόταν σε πολιτιστικό ίδρυμα της Άγκυρας για να δώσει ομιλία.
Αυτόπτης μάρτυρας, δήλωσε στο πρακτορείο ότι ένας ένοπλος άνδρας πυροβόλησε τον πρέσβη. Όπως αναφέρει η Χουριέτ, η πρεσβεία θεωρεί ότι πρόκειται για επίθεση ισλαμιστή-εξτρεμιστή, ενώ το CNN Turk αναφέρει ότι υπάρχουν κι’ άλλοι τραυματίες.
Είναι σίγουρο πως το κενό ασφαλείας που επέτρεψε αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Ρώσου πρέσβη δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αλλά συνδέεται με την αντιπαλότητα Ρωσίας – τουρκίας στο μέτωπο της μάχης που γίνεται στην Συρία, όπου οι τούρκοι υποστηρίζουν φανερά τους τζιχαντιστές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.