Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 31/12/2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ➤Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
➤Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Μπανγκλαντές,  ηλικίας 41 και 39 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διέθεταν προς πώληση είδη ένδυσης, οικιακής χρήσης, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, χωρίς άδειας υπαιθρίου εμπορίου της αρμόδιας αρχής.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι κατά το διήμερο 26 και 27-12-2016, αφαίρεσαν εξαρτήματα από τρεις εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών,  σε κτίριο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι δράστες αναζητούνται.
➤Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, πλησίασαν μια 55χρονη, πεζή ημεδαπή, και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.