HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το τελευταίο "αντίο" στον Κωστή Στεφανόπουλο - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Έφτασε η ώρα του μεγάλου αποχαιρετισμού. Η Ελλάδα είπε αντίο στον πιο δημοφιλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγ...

Έφτασε η ώρα του μεγάλου αποχαιρετισμού. Η Ελλάδα είπε αντίο στον πιο δημοφιλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Κυριακής (20.11.2016) μετά από ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία και κατέγραψε μερικές από τις στιγμές πένθους για όλους τους Έλληνες, αφού ο Κωστής Στεφανόπουλος ήταν από τους κορυφαίους και πλέον αγαπητούς πολιτικούς της πατρίδας μας τα τελευταία 50 χρόνια.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Φώφη Γεννηματά, πολιτικοί και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου για το ύστατο χαίρε στον Κωστή Στεφανόπουλο.
Πολιτικοί, φίλοι και αντίπαλοι, έστειλαν στεφάνια στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας. Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Πολλοί και οι Αχαιοί. Διακρίναμε τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σία Αναγνωστοπούλου, τον Βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα, τον βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο, τον πρώην υφυπουργό κ. Κώστα Σπηλιόπουλο, τον πρώην υπουργό Ανδρέα Ζαΐμη, τον πρώην υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, τον τέως Νομάρχη και Βουλευτή Δημήτρη Κατσικόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο και Βουλευτή κ. Θανάση Παπαδόπουλο, τον πρώην Βουλευτή κ. Θανάση Νταβλούρο, τον πρώην υπουργό Σπήλιο Σπηλιωτόπουλος, τον πρώην υπουργό κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριαζοπούλου, και πολλούς άλλους (την Παγκαλαβρυτινή Ένωση εκπροσώπησε ο υπεύθυνος τύπου της Ένωσης Νίκος Κυριαζής). 
Η κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου, μετά από απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, έγινε δημοσία δαπάνη και με όλες τις προβλεπόμενες τιμές που προβλέπονται για Αρχηγό Κράτους.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.