HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χόρεψε στη βροχή και δεν σταμάτησε να σκοράρει!

Η Παναχαϊκή επικράτησε άνετα του Αστέρα Αμαλιάδας με 6-0 στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλ...

Η Παναχαϊκή επικράτησε άνετα του Αστέρα Αμαλιάδας με 6-0 στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στο 15'. Ο Φωτάκης πάσαρε στον Αργυρόπουλο που έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε την κατάλληλη στιγμή στον Ελευθεριάδη και αυτός σε κενή πλάσαρε για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Φωτάκης εκτέλεσε πέναλτι με το οποίο οι "κοκκινόμαυροι" προηγήθηκαν με δύο τέρματα. Ο Φωτάκης, ξανά, έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά στον κενό χώρο για τον Στεργίδη, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο πέναλτι, ο Σιαλμάς άφησε πολύ όμορφα για τον Ελευθεριάδη και εκείνος διαμόρφωσε το 3-0. Ο Γκίνο με τον Αργυρόπουλο άλλαξαν όμορφα την μπάλα στο κέντρο με τον Γκίνο να κάνει πολύ όμορφη μπαλιά στον Ελευθεριάδη ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Στεργίδη, που προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 4-0!
Η Παναχαϊκή δεν σταμάτησε εκεί. Ο Σιαλμάς μετά από μία ακόμα ιδανική αντεπίθεση και μετά από μια ακόμα ασίστ του Ελευθεριάδη πέτυχε προ κενής εστίας, το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση.  Δεύτερο γκολ για τον Δημήτρη Σιαλμά, οποίος με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το 6-0 το οποίο παρέμεινε και μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.
Αστέρας Αμαλιάδας(Βλάχος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπουζουράς, Παπουτσής, Γκαντιάγκα, Μπαρμπαρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.