HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Αντίθετο το Εργατικό Κέντρο στο μη αυτόνομο Νοσοκομείο

Από το Εργατικό Κέντρο Αιγίου, εξεδόθη ανακοίνωση αντίδρασης, στην πρόταση του διοικητή του ΠΝΠ για συνένωση με το Νοσοκομείο της πόλ...


Από το Εργατικό Κέντρο Αιγίου, εξεδόθη ανακοίνωση αντίδρασης, στην πρόταση του διοικητή του ΠΝΠ για συνένωση με το Νοσοκομείο της πόλης.Αναφέρει:
Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα στον ΤΥΠΟ σχετικά με την πρόταση του Διοικητή του Π.Γ.Ν.Π. (ΡΙΟ) για τη συνένωση του Π.Γ.Ν.Π. με το Νοσοκομείο Αιγίου, δηλώνουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι στη συνένωση τους, διότι δεν μπορεί μια περιοχή 60.000 κατοίκων όπως είναι η Αιγιάλεια να μην έχει αυτόνομο Νοσοκομείο.
Ζητάμε την άμεση στελέχωση και χρηματοδότηση του Νοσοκομείου Αιγίου και τον άμεσο διορισμό Διοικητή.
Όλα τα άλλα, θεωρούμε ότι είναι εκ του πονηρού.
Ο διορισμένος Διοικητής του Π.Γ.Ν.Π. κ. Θ. Πισιμίσης λειτουργεί αυτόνομα ή εκφράζει την πολιτική του Υπουργού Παιδείας και βάσει ποιας μελέτης καταθέτει την πρόταση του;
Άμεσα ζητάμε να πάρει θέση η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.
Τονίζουμε πως το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αιγίου, κάτω υπό αντίξοες συνθήκες προσφέρουν τα μέγιστα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.