HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το ΠΑΣΟΚ απαντά για την "κόντρα" Γραμμένου με Παπαθεοδώρου

Ως απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με τον υποτιθέμενο εμφύλιο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αχαΐας θεωρεί αναγκαίο να διασαφηνίσει με...

Ως απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με τον υποτιθέμενο εμφύλιο στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αχαΐας θεωρεί αναγκαίο να διασαφηνίσει με ανακοίνωσή της τα εξής:
Η συγκεκριμένη άποψη του συντρόφου Χ.Γραμμένου είναι αυστηρά προσωπική και σε καμία περίπτωση δεν απηχεί ως άποψη το σύνολο της Ν.Ε και των μελών του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Επιπλέον, οφείλουμε να θυμίσουμε πως κατά την διάρκεια της τελευταίας διευρυμένη νομαρχιακής επιτροπής ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κύριος Παπαθεοδώρου είχε ενημερώσει τα μέλη που συμμετείχαν - συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου Γραμμένου- για την εκδήλωση με θέμα την παιδεία ως συνέχεια των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα από την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ως Ν.Ε στηρίζουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς θεωρούμε πως η παιδεία είναι βασικός άξονας πολιτικής παρέμβασης.
Το ΠΑΣΟΚ την στιγμή που κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιδίδονται σε έναν ατέρμονο αγώνα εντυπώσεων, εργάζεται ενωμένο προς την κατεύθυνση της διατύπωσης μιας εναλλακτικής προοδευτικής λύσης, έχοντας μπροστά του δύο σημαντικές εκλογικές διαδικασίες σε τεχνικό και οικονομικό επιμελητήριο. Τούτη την ώρα, κόντρες και προσωπικά κίνητρα λειτουργούν εις βάρος της παράταξης και των κοινωνικών ομάδων που αυτή εκφράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.