Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό

«Τομή μέσα στη συνέχεια» χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό εισαγωγικά στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του νέου Υπουργι...

«Τομή μέσα στη συνέχεια» χαρακτήρισε τον ανασχηματισμό εισαγωγικά στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Καλωσορίζοντας όλα τα μέλη του, νέα και παλαιά, είπε για τους τελευταίους ότι «ο ρόλος τους τώρα είναι κρισιμότερος και δυσκολότερος από πριν». 
Μάχη με την καθημερινότητα, ως πρώτη προτεραιότητα, ξεκινά η κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό δημιουργείται νέο χαρτοφυλάκιο, με επικεφαλής υπουργό Επικρατείας (σ.σ. τον Αλέκο Φλαμπουράρη). Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο, με τη νέα του σύνθεση. Στο στόχο αυτό, εξάλλου, εντάσσεται και η είδηση που έδωσε για υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι των πολιτών (ανθρωπιστική κρίση, παιδικοί σταθμοί, 4.000 νοσηλευτές), δεσμεύσεις που θα υλοποιούνταν από την 1η δόση του τηλεοπτικού διαγωνισμού.
Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για εντός των χρονοδιαγραμμάτων κλείσιμο της αξιολόγησης, με τελικό στόχο, να γίνει αυτή η κυβέρνηση, αυτή που έβγαλε τη χώρα από την κρίση, και όχι άλλη μία κυβέρνηση της κρίσης. Μεγάλος εθνικός στόχος, επίσης, η ανάκτηση της εργασίας, σημείο στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στη νέα υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου. Μιλώντας, εξάλλου, για το συλλογικό στόχο της εξόδου της χώρας από την κρίση, πέρασε το μήνυμα ότι κανενός η καρέκλα, ούτε του ιδίου αλλά ούτε και των υπουργών, γράφει το όνομά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.