Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Αφεντικό της πόλης ο Προμηθέας!

Μπορεί το «βαρύ» όνομα στο μπάσκετ της Πάτρας να είναι ο Απόλλωνας με όλη αυτή την αξιόλογη ιστορία που «κουβαλά», ωστόσο στην πρώτη τους συ...

Μπορεί το «βαρύ» όνομα στο μπάσκετ της Πάτρας να είναι ο Απόλλωνας με όλη αυτή την αξιόλογη ιστορία που «κουβαλά», ωστόσο στην πρώτη τους συνάντηση στην «Stoiximan.gr Βasket League», «αφεντικό» της πόλης αναδείχθηκε ο Προμηθέας!
Με τον Κάβελ Τζόνσον να σημειώνει σχεδόν τους μισούς από τους 19 συνολικά πόντους του, στο τελευταίο δεκάλεπτα, οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν επιμέρους 23-13 σε αυτό διάστημα, για να επικρατήσουν μέσα στο «σπίτι» του Απόλλωνα με 67-53!
Στο πρώτο μέρος το ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι με τις εναλλαγές στο προβάδισμα να είναι αρκετές και τις δύο ομάδες κοντά. Από το τρίτο δεκάλεπτο όμως η ομάδα του Νίκου Βετούλα έπαιξε μια εξαιρετική άμυνα χάρη στην οποία δέχθηκε μόλις 25 πόντους (μεγαλύτερη διαφορά το 51-67) σε όλο το δεύτερο μέρος, σημείο «κλειδί» για την μεγάλη αυτή νίκη.
Ετσι ανάγκασε τους μελανόλευκους να σουτάρουν με οικτρό 1/17 τρίποντα, να μοιράσουν μόλις 7 ασίστ και να υποπέσουν σε 16 λάθη και να έχουν μόνο τον Κόμπιν (11π.) με διψήφιο αριθμό πόντων.
Την ίδια ώρα οι νεοφώτιστοι είχαν 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ σούταραν με το υψηλό 18/33 δίποντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.