HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Καίγεται για νίκη απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας

Νίκη και μόνο το νίκη το σύνθημα στον Απόλλωνα Carna  για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Περιβόλα. Έχοντας μόνο μια ν...

Νίκη και μόνο το νίκη το σύνθημα στον Απόλλωνα Carna  για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην Περιβόλα. Έχοντας μόνο μια νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, το παιχνίδι με τον Κόροιβο είναι κομβικής σημασίας αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει από νωρίς και μια πιθανή αποτυχία θα βάλει την Πατρινή ομάδα σε πρόωρες περιπέτειες. Είναι από τα παιχνίδια που ο Απόλλωνας είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσει μέσα στην έδρα του αφού αντίπαλος του είναι μια ομάδα που έχουν τους ίδιους στόχους. Το βάρος τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στην βελτίωση της ψυχολογίας αφού οι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και με το πρόγραμμα που έχει η Πατρινή ομάδα ως το τέλος του πρώτου γύρου να βγάλουν την ομάδα από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε όπως λένε και στην διοίκηση η ομάδα καλείται να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να  πάρει σάρκα και οστά αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Ο Κώστας Μέξας καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο να εξουδετερώσει τα βασικά ατού της αντιπάλου ομάδας ώστε ο Απόλλωνας να φτάσει στην επίτευξη της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.