HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Επιβλητική νίκη με διαφορά απέναντι στα Τρίκαλα!

Ο Προμηθέας ήταν ασταμάτητος από την αρχή απέναντι στα Τρίκαλα (84-67) και πήρε με σχετική ευκολία μια σημαντική νίκη.  Την στιγμή που...

Ο Προμηθέας ήταν ασταμάτητος από την αρχή απέναντι στα Τρίκαλα (84-67) και πήρε με σχετική ευκολία μια σημαντική νίκη. 
Την στιγμή που τα Τρίκαλα έμειναν στον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής και στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Προμηθέας έκανε... πάρτι στην Πάτρα.
Η ομάδα του Νίκου Βετούλα κυριάρχησε από την αρχή, είχε μία διαφορά ασφαλείας και δεν επέτρεψε στα Τρίκαλα ν' απειλήσουν. Πλέον, οι Πατρινοί συνεχίζουν το σπουδαίο ξεκίνημά τους από το 4-4 της κατάταξης, ενώ τα Τρίκαλα έμειναν στο 2-6. O γηπεδούχοι μπήκαν καλά από νωρίς, «έχτισαν» διψήφια διαφορά πόντων και τα Τρίκαλα δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Μάλιστα, στο 13 η διαφορά έφτασε και στο +16 (23-7). Με σερί 11-0 στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (49-29 στο 24') συνέχισαν δυνατά και δεν επέτρεψαν στα Τρίκαλα ν' αντιδράσουν. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έκανε σπουδαία εμφάνιση με 10 ριμπάουντ κι 9 πόντους σε 27:47.
Τα δεκάλεπτα: 19-7, 38-29, 65-43, 84-67

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.